Open dag

OPEN DAG PROGRAMMA
wo 22 maart 2017

9.00 – 11.00 uur De Bernebrêge in bedrijf- lesprogramma vierjarigen Van 9.00 – 11.00 uur zijn alle kinderen, met hun ouder(s)/ verzorger(s), welkom die nog voor de zomervakantie bij ons op school  komen. Dit geldt ook voor kinderen die komend schooljaar vier jaar worden en wellicht bij ons naar school zullen gaan. Heeft u nog geen schoolkeuze gemaakt? Ook dan bent u welkom voor oriëntatie. De kinderen krijgen een (aangepast) lesprogramma aangeboden. Ouders/verzorgers kunnen bij hun kind blijven (of een gedeelte van de lessen). Ouders/verzorgers kunnen (tegelijkertijd) ook de school bekijken, sfeer proeven, hun vragen stellen aan leerkrachten, de intern begeleider of de directeur. De kinderen mogen een tas met drinken en fruit meenemen voor de pauzehap.

14.00 – 15.30 uur Inloop voor nieuwe ouders/ verzorgers Dit tijdstip is ingeruimd voor ouders/ verzorgers die ‘s morgens verhinderd zijn.  Dit kunnen ouders/ verzorgers zijn die voor onze school kiezen, maar ook ouders/ verzorgers die nog geen keuze hebben gemaakt. Allen van harte welkom. Wij zijn er graag om u meer informatie te geven of rond te leiden in ons gebouw.
NB De hele dag is er gelegenheid tot inschrijving van nieuwe leerlingen. Dit geldt ook voor ouders/verzorgers die al kinderen bij ons op school hebben. De formulieren kunt u (gedeeltelijk) alvast in school invullen, u kunt het inschrijvingspakket ook mee naar huis nemen om later naar school te retourneren.

Graag tot de 22e !

Het team van ‘De Bernebrêge’

Social_Media_Noventa_Noventa_Roobol_17022017